Zegarek na prezent dla męża

Luźne rozmowy niekoniecznie o rowerach.
Awatar użytkownika
denele
Maniak
Maniak

Zegarek na prezent dla męża

Post autor: denele »

Witam. Chcę kupić dla męża zegarek suntoo lub garmin. Niestety nie wiem.czy to będzie trafiony prezent, a mało nie kosztuje. Do czego wasi mężczyźni używają ich ? Trzeba być sportowcem żeby mieć takiż zegarek ? A może czują się bardziej męscy nosząc go ?
Awatar użytkownika
sasemel
Maniak
Maniak

Re: Zegarek na prezent dla męża

Post autor: sasemel »

Mam Apple watcha już dobre kilka lat, nie wyobrażam sobie nie mieć zegarka tego typu, przychodzą Ci powiadomienia i od razu wiesz czy to jakaś głupota czy może bardzo ważna wiadomość (zwłaszcza przydatne w pracy). Bardzo często odbieram telefony przez zegarek bo zawsze mam go na rece a telefon kładę w różne miejsca albo jest na dnie torebki. Dzięki zegarkowi wiem że oddalam się od swojego telefonu i dzięki temu dwa razy go nie zgubiłam w miejscu publicznym. Przydatne jest liczenie kroków i aktywności zwłaszcza jak pracuje się za biurkiem aby nie doprowadzić to tzw zasiedzenia się. Oczywiście na plus jest także płacenie takim zegarkiem. W moim otoczeniu 90% osób ma taki wielofunkcyjny zegarek z różnych firm i dodam że są to osoby naprawdę w każdym wieku. Zastanów się tylko nad modelem aby napewno dobrze parował się z telefonem
ODPOWIEDZ