Macie jakies pomysły na to co można podarować siostrze na 18 te urodziny?
Nie mam zupełnie weny
Prezent na 18 dla siostry
Re: Prezent na 18 dla siostry
A jaki budżet chcesz przeznaczyć na te prezenty?
Ja dostałam na 18-nastkę między innymi dużego misia, który będzie na długie lata pamiątką, z tym, że ja nie jestem imprezową dziewczyną. No, ale jaka dziewczyna nie chciałaby dostać takiego misia?
Może perfumy? Ale musiałbyś poprosić o pomoc w wyborze jakąś kobietę - nie kupuj nic na własną rękę!
Jeśli dziewczyna lubi mocniejsze doznania, polecam natomiast skok ze spadochronem.
Ja dostałam na 18-nastkę między innymi dużego misia, który będzie na długie lata pamiątką, z tym, że ja nie jestem imprezową dziewczyną. No, ale jaka dziewczyna nie chciałaby dostać takiego misia?
Może perfumy? Ale musiałbyś poprosić o pomoc w wyborze jakąś kobietę - nie kupuj nic na własną rękę!
Jeśli dziewczyna lubi mocniejsze doznania, polecam natomiast skok ze spadochronem.
Ostatnio zmieniony 31 mar 2020, 12:17 przez chances, łącznie zmieniany 1 raz.
Może coś z tych kremów BB ? Ja zawsze jestem zadowolona z nowego kosmetyku, a taki krem jest bardzo uniwersalny 
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2023, 13:30 przez Koronowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Może coś z rękodzieła albo jakiś zabytkowy czy inny ciekawy przedmiot z bazaru rozmaitości jaki się teraz odbywa w m1? Ja tam widziałam bardzo fajne pamiątki i ciekawostki