Laski pomocy, prezent dla mamy na święta. Przez lata wykorzystałam wszystko kosmetyki, pielęgnacja, przybory do domu, jakieś słuchawki, ubrania itd. Biżuterię dostanie na urodziny w styczniu ale na święta to mam totalne 0 z pomysłem. Wypad gdzieś odpada bo jak dla mnie i siostry nie wykupie to ona nigdzie nie pojedzie a nie mam na tyle pieniędzy żeby zapłacić za siebie siostrę i mamę.
Jakieś prezenty sentymentalne też odpadają bo takie dostaje na inne święta. Jest o tyle ciężko że niby bym mogła zrobić znowu jakiś zestaw kocyk kosmetyki i coś tego typu ale ona tego nawet nie otwiera później.
Prezent dla mamy na święta
Re: Prezent dla mamy na święta
Airfryer dla wygody gotowania ? Podejrzewam, że mama jest już w podeszłym wieku i musi dbać o cholesterol. Beztłuszczowe gotowanie może będzie strzałem w 10. Ja też nie mam pomysłu co kupić mojej babci, która ma 88 lat zatem w tym roku kupię jej właśnie taki sprzęt. Tylko bez ekranu dotykowego bo kobiecina sobie nie poradzi. Moja babcia uwielbia frytki zawsze przyrządza je na głębokim oleju a później zbiera opierdziel od rodzinnego za wyniki krwi.