Witajcie, :)
- Magda_Lena
- Nowicjusz
- Imię: Magda
Witajcie, :)
Cześć. Tu Magda. Zazwyczaj rekreacyjnie przemierzam miejskie i wiejskie drogi, leśne ścieżki i jeszcze inne miejsca w które poniesie mnie brak orientacji w terenie. I tak sobie wymyśliłam, że skoro jazda na rowerze sprawia mi tyle przyjemności to może zrobić krok dalej... I przygotować się do jakiegoś rowerowego wyzwania? I stąd moja obecność tutaj. Liczę na Wasze cenne wskazówki jak to osiągnąć. Pozdrawiam cieplutko wieczorową porą
- Diodek_pl
- Moderator
- Mieszkam w: Łódź
- Imię: Michal
- Kontakt:
Re: Witajcie, :)
Witaj na forum. Wyzwanie to dla każdego coś innego. Jeden przejedzie 20 km i jest wyczyn a na drugiemu 100 km nie zaszkodzi. Długie dystanse nie każdy lubi pokonywać solo, więc gdybyś chciała pojeździć z kimś to na forum jest dział do ustawek rowerowych http://bikelodz.pl/viewforum.php?f=22 Pamiętaj tylko o odpowiednim nawodnieniu i jedzeniu przy dłuższym wypadzie. Na forum są o tym wątki.
Jak będziesz mieć jakieś pytania, to pisz śmiało (byle w odpowiednim dziale )
Jak będziesz mieć jakieś pytania, to pisz śmiało (byle w odpowiednim dziale )
Ogniwa 18650 - Wszystko co musisz wiedzieć o akumulatorach 18650
Ogniwa z depakietu Test ogniw 18650 z Allegro i OXL.
Kody z Chin Kody rabatowe Aliexpress i inne Chińskie sklepy, zniżki na latarki Convoy i nie tylko.
Ogniwa z depakietu Test ogniw 18650 z Allegro i OXL.
Kody z Chin Kody rabatowe Aliexpress i inne Chińskie sklepy, zniżki na latarki Convoy i nie tylko.
Re: Witajcie, :)
Cześć Magda. Cieszę się, że do nas zawitałaś.