Witam wszystkich.

Tutaj witamy się z innymi użytkownikami forum Bike Łódź | W tym dziale posty nie są naliczane.
Awatar użytkownika
TomaszAuthorSector
Nowicjusz
Nowicjusz

Witam wszystkich.

Post autor: TomaszAuthorSector »

Pare słow o mnie. Jestem zapalonym rowerzystom juz od młodych lat. Pasję do kręcenia odziedziczyłem po ojcu. Można powiedzieć, że od ostatnich dwóch sezonów pasja do jeżdżenia rowerem mocno się u mnie nasiliła i przerodziła w pasje do podróży rowerowych po różnych zakątkach naszego pieknego kraju.Jestem fanem offroadu czyli głwnie MTB, ale o na szosę zdarza mi się wyskoczyć. :D Pozdrawiam wszystkich zapalonych rowerzystow, jednocześnie zapraszam do odwiedzenia strony rowerowej www.onthebike.com gdzie można znaleść fotorelacje z niektórych moich wypraw rowerowych.
Redzio

Witam wszystkich.

Post autor: Redzio »

Witaj Tomasz.

Super że do nas dołączyłeś. Mam nadzieję że będę mógł się kiedyś z Tobą wybrać na jakąś dłuższą przejażdżkę może nie w Polskę ale gdzieś za Łódź. Co jeszcze mmm... fajna strona www, dziś wieczorem przejże ją dokładniej. A byłbym zapomniał fajnie by było gdybyś pozapraszał swoich znajomych na nasze forum po co? po to żeby można było organizować wspólne wycieczki bądź dłuższe wyprawy.
Awatar użytkownika
Fred
Użytkownik
Użytkownik
Mieszkam w: Zgierz

Re: Witam wszystkich.

Post autor: Fred »

Cześć Tomasz
Awatar użytkownika
Artur9720
Maniak
Maniak
Mieszkam w: Łódź

Post autor: Artur9720 »

Cześć Tomasz. Jak będziesz planował jakiś wyjazd i nie chcesz sam jechać napisz temat może ktoś się z Tobą wybierze. :-)
"cudowne dziecko dwóch pedałów" :)
Awatar użytkownika
TomaszAuthorSector
Nowicjusz
Nowicjusz

Witam wszystkich.

Post autor: TomaszAuthorSector »

Dzięki za mile przywitanie. Roześle info po znajomych o naszym forum, na pewno ktoś się jeszcze dołączy. Co do wycieczek zapraszam jutro (22.05.16) o 10:00 pod McDonald w pabianicach "onthebajki" lecą w las, ja oczywiście również. Dystans okolo 40 do 50 kilometrów, tempo średnio zaawansowane (staramy sie zawsze dopasować do wszystki uczestników).
Awatar użytkownika
Artur9720
Maniak
Maniak

Witam wszystkich.

Post autor: Artur9720 »

Jutro nie dam rady bo dopiero o 3 będę w kraju więc muszę wypocząć :D . Chętnie pojadę z Wami ale w innym terminie. Nie ukrywam jednak że mam kawałek z Łodzi do Was.
"cudowne dziecko dwóch pedałów" :)
Redzio

Witam wszystkich.

Post autor: Redzio »

Ja podobnie jak Artur troszkę mam km do Pabianic więc jak na razie odpada. Jutro jadę z pttk do wiśniowej góry. 60 km w jedną stronę więc całkiem ładny dystans mi się wydaje.
Awatar użytkownika
Epa
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Epa »

Witam
ODPOWIEDZ